Kahvila Korva päivystää myös lauantaisin!

Pieksämäen kokoomusjärjestöjen oma vaalikahvila, Kahvila Korva, avasi ovensa kuluvan viikon maanantaina 13.10. torin varrella Keski-Cafén alakerrassa. Iltapäivisin klo 13-15 avoinna ollessaa kahvilassa on vieraillut mukavasti niin ehdokkaita kuin äänestäjiäkin ja keskustelu Pieksämäen kaupungin asioista on ollut vilkasta.

Kahvila Korva on aiemmin mainostettujen arkipäivien klo 13-15 ohella avoinna myös lauantaisin 18.10. ja 25.10. klo 11-13 välisen ajan. Muinakin aikoina Keski-Cafen alakerrasta on saatavana Kokoomuksen vaaliohjelmaa, Pieksämäen ehdokasesitteitä ja Savonselkä-lehteä.

Tervetuloa rinkelikahveille!

Kahvila Korva avautuu maanantaina 13.10.

Pieksämäen seudun Kokoomusjärjestöjen vaalikahvila, ”Kahvila Korva”, kutsuu kaupunkilaiset kertomaan toiveistaan ja tavoitteistaan Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaille maanantaista 13.10. alkaen aina vaaleja edeltävään perjantaihin 24.10. asti.

Kahvila Korva on avoinna arkisin klo 13-15 ja lauantaisin klo 11-13. Kahvilamme sijaitsee torin varrella Keski-Cafén tiloissa. Tervetuloa, pannu on kuumana juuri sinua varten!