Some

Pieksämäen Kokoomus on sosiaalisessa mediassa Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa @kokoomuspmk – tervetuloa seuraamaan toimintaamme!

Etelä-Savon hyvinvointialuejohtaja on Santeri Seppälä 🤗

Aluevaltuusto päätti valita Santeri Seppälän Etelä-Savon hyvinvointialuejohtajaksi kokouksessaan Juvalla 16.5.2022.

Seppälä työskentelee tällä hetkellä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ...kuntayhtymässä Essotessa terveyspalvelujen johtajana. Koulutukseltaan hän on lääketieteen lisensiaatti.

Kokoomuksen valtuustoryhmä oli Santeri Seppälän valinnan takana.

Image for shared link
Etelä-Savon hyvinvointialuejohtaja on Santeri Seppälä - Etelä-Savon hyvinvointialue

Aluevaltuusto päätti valita Santeri Seppälän Etelä-Savon hyvinvointialuejohtajaksi kokouksessaan Juvalla 16.5.2022. Seppälä työskentelee...

etela-savo.fi

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tänään (23.4.) Nikkarilassa, ja käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mira Ilmoniemi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Heikki Skyttä. Taloudenhoitajana jatkaa Pekka Seppä ja uudeksi sihteeriksi valittiin Heidi ...Grommi-Hukkanen, hallituksen jäseninä jatkaa Anna-Maria Kovanen, Tero Tujunen ja Taru Turunen. Onnittelut valinnoista!

Lisäksi kuva puheenjohtajistosta (Mira ja Heikki) vuoden 2011 eduskuntavaalikiertueelta.

Pieksämäen Kokoomus ry täyttää tänä vuonna 100-vuotta. Juhlatoimikunta kokoontui tänään ensimmäisen kerran suunnittelemaan juhlia.

Ensimmäinen Hyvinvointialueen valtuustonkokous pidettiin 16.3. Mikkelissä. Valtuusto hyväksyi esittelijöiden esityksen hyvinvointialueen paikkajaosta.

Pieksämäeltä valittiin:
valtuuston 1 vpj. Mira Ilmoniemi,
hallituksen varajäsen Ville Remes,
tarkastusltk ...varajäsen Liisa Heikkinen ja aluevaaliltk jäsen Anna-Maria Kovanen.

Onnittelut valituille!

Etelä-Savon hyvinvointialueen valtuutetut ja 5. ensimmäistä varavaltuutettua valtuustoryhmän järjestäytymiskokouksessa Mikkelissä. Puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Valtola Mikkelistä, 1vpj. Mira Ilmoniemi Pieksämäeltä ja 2. vpj Pekka Turunen Savonlinnasta.

Pieksämäeltä Etelä-Savon hyvinvointialueen valtuustoon valittiin seitsemän edustajaa, joista kolme oli kokoomuksen listalta. Onnittelut Ville Remes, Mira Ilmoniemi ja Liisa Heikkinen.

Viime hetken julistefiksaukset ja huomenna 23.1. sitten äänestetään! #maalaisjärki #pieksämäki #eteläsavo #kokoomus #kokoomuspmk #kaakkoissuomenkokoomus

.