Some

Pieksämäen Kokoomus on sosiaalisessa mediassa Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa @kokoomuspmk – tervetuloa seuraamaan toimintaamme!

TIEDOTE 28.9.2022: Etelä-Savon hyvinvointialueen lempinimi on Eloisa 🌞🙌

Aluevaltuusto kokoontui 28.9.2022 Savonlinnaan strategiatyöpajaan. Työpajan yhteydessä valtuusto linjasi Etelä-Savon hyvinvointialueen lempinimestä ja tulevasta uudesta visuaalisesta ilmeestä.

...Etelä-Savon hyvinvointialue järjesti kesällä henkilöstölle ja alueensa asukkaille lempinimikyselyn. Kyselyyn saatiin vastauksia yli 1200. Huomion arvoista oli, että vain 4 % vastaajista oli sitä mieltä, että hyvinvointialue ei tarvitse lempinimeä virallisen nimen rinnalle. Aluevaltuusto linjasi, että Etelä-Savon hyvinvointialueen lempinimi on Eloisa.

− Kyselyssä lempinimen ottamista käyttöön kannatti 96 % kyselyyn vastanneista. Halusimme kunnioittaa alueemme asukkaiden mielipidettä valitsemalla alueelle lempinimen. Valittu lempinimi kuvastaa aluettamme uudistuvana, energisenä ja raikkaana toimijana, aivan kuten kyselyyn vastanneetkin olivat sen kokeneet, aluevaltuuston puheenjohtaja Anna-Kristiina Mikkonen sanoo.

Aluevaltuuston mukaan Eloisa on myös erottuva ja alueelle sopiva nimi, joka sointuu viralliseen Etelä-Savon hyvinvointialue -nimeen. Eloisan koettiin myös luovan oikeanlaista kuvaa koko hyvinvointialueen toiminnasta ja sen asukkaista.

− Mehän olemme eloisia ihmisiä täällä. Nimi kuvastaa hyvin eteläsavolaista luonnetta, aluehallituksen puheenjohtaja Heikki Laukkanen summaa.

💛

Koko tiedote on luettavissa täällä ☺️👇

Image for shared link
Etelä-Savon hyvinvointialueen lempinimi on Eloisa - Etelä-Savon hyvinvointialue

Aluevaltuusto kokoontui 28.9.2022 Savonlinnaan strategiatyöpajaan. Työpajan yhteydessä valtuusto linjasi Etelä-Savon hyvinvointialueen...

etela-savo.fi

Kaupunginhallitus kokoontui maanantaina syyskauden ensimmäiseen kokoukseen.
Pyrimme yhteistyöhön, jolla voimme edistää yhteisiä asioita myönteisesti.
Kuvassa kokouksen jälkeen Aki Kontro. Puolueemme toinen jäsen Saara Sirkka puolestaan kuvaajana.

#pieksämäenkokoomus ...#paikallispolitiikka

Pieksämäen Kokoomuksen valtuustoryhmän jäseniä 6.6.22 kokouksen kokoonpanossa kaupunginvaltuuston siirtyessä kesälaitumille. Taustalla vasemmalta oikealle Lassi, Pekka, Heikki, Ari, Aki ja Saara, etualalla valtuustoryhmän puheenjohtaja Ansku. Kiitokset kaikille ketään unohtamatta uuden ...valtuustokauden ensimmäisestä neljänneksestä!

TIEDOTE 25.5.2022: Aluehallitus perusti Etelä-Savon hyvinvointialueelle toimialajohtajien virat

Etelä-Savon hyvinvointialueen toimeenpano etenee. Aluehallitus päätti perustaa toimialajohtajien virat Etelä-Savon hyvinvointialueelle. Aluehallitus määritti myös virkojen ...kelpoisuusvaatimukset sekä päätti viranhaltijoiden valintamenettelystä.

Aluehallitus perusti kokouksessaan 25.5.2022 Etelä-Savon hyvinvointialueelle terveyspalvelujen toimialajohtajan, sosiaalipalvelujen toimialajohtajan, ikääntyneiden palveluiden toimialajohtajan, pelastus- ja turvallisuuspalvelujen toimialajohtajan ja konsernipalvelujen toimialajohtajan virat 1.6.2022 alkaen. Virat täytetään toistaiseksi voimassa olevina.

Kaikkiin vaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä kokemus alan johtamisesta ja kehittämisestä. Terveyspalvelujen toimialajohtajan virkaan vaatimuksena on lisäksi lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys.

Virkojen perustamisen jälkeen aluehallitus päätti myös virkavalintamenettelystä koskien toimialajohtajien virkojen täyttämistä.
Virat laitetaan avoimeen hakuun.

Aluehallituksen koko tiedote 👇👇

https://etela-savo.fi/aluehallitus-perusti-etela-savon-hyvinvointialueelle-toimialajohtajien-virat/

Etelä-Savon hyvinvointialuejohtaja on Santeri Seppälä 🤗

Aluevaltuusto päätti valita Santeri Seppälän Etelä-Savon hyvinvointialuejohtajaksi kokouksessaan Juvalla 16.5.2022.

Seppälä työskentelee tällä hetkellä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ...kuntayhtymässä Essotessa terveyspalvelujen johtajana. Koulutukseltaan hän on lääketieteen lisensiaatti.

Kokoomuksen valtuustoryhmä oli Santeri Seppälän valinnan takana.

Image for shared link
Etelä-Savon hyvinvointialuejohtaja on Santeri Seppälä - Etelä-Savon hyvinvointialue

Aluevaltuusto päätti valita Santeri Seppälän Etelä-Savon hyvinvointialuejohtajaksi kokouksessaan Juvalla 16.5.2022. Seppälä työskentelee...

etela-savo.fi

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tänään (23.4.) Nikkarilassa, ja käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mira Ilmoniemi ja varapuheenjohtajaksi valittiin Heikki Skyttä. Taloudenhoitajana jatkaa Pekka Seppä ja uudeksi sihteeriksi valittiin Heidi ...Grommi-Hukkanen, hallituksen jäseninä jatkaa Anna-Maria Kovanen, Tero Tujunen ja Taru Turunen. Onnittelut valinnoista!

Lisäksi kuva puheenjohtajistosta (Mira ja Heikki) vuoden 2011 eduskuntavaalikiertueelta.

Pieksämäen Kokoomus ry täyttää tänä vuonna 100-vuotta. Juhlatoimikunta kokoontui tänään ensimmäisen kerran suunnittelemaan juhlia.

Ensimmäinen Hyvinvointialueen valtuustonkokous pidettiin 16.3. Mikkelissä. Valtuusto hyväksyi esittelijöiden esityksen hyvinvointialueen paikkajaosta.

Pieksämäeltä valittiin:
valtuuston 1 vpj. Mira Ilmoniemi,
hallituksen varajäsen Ville Remes,
tarkastusltk ...varajäsen Liisa Heikkinen ja aluevaaliltk jäsen Anna-Maria Kovanen.

Onnittelut valituille!

Etelä-Savon hyvinvointialueen valtuutetut ja 5. ensimmäistä varavaltuutettua valtuustoryhmän järjestäytymiskokouksessa Mikkelissä. Puheenjohtajaksi valittiin Pirkko Valtola Mikkelistä, 1vpj. Mira Ilmoniemi Pieksämäeltä ja 2. vpj Pekka Turunen Savonlinnasta.

.