Kokoomus kasvatti eniten suosiotaan Pieksämäen ehdokasasettelussa!

Kesän 2021 kuntavaalien ehdokasasettelu päättyi tiistaina 4.5. ja Pieksämäellä ehdokasasettelun kärkeen kiri perinteisesti ehdokasmäärien kolmossijaa hallinnut kokoomus.

Pieksämäellä asetettiin ehdokkaita yhteensä 129 kappaletta, joka oli hienoisesti enemmän kuin edellisissä kevään 2017 kuntavaaleissa. Koko kunnan ehdokasmäärän kasvu oli kokoomuksen ansiota, sillä se kasvatti suhteellisesti eniten ehdokasmääräänsä (+14 ehdokasta verrattuna 2017, yhteensä 33).

Toiseksi parhaiten ehdokasmäärää onnistui lisäämään perussuomalaiset (+6 ehdokasta verrattuna 2017, yhteensä 20) ja myös keskusta sai riveihinsä kaksi ehdokasta enemmän kuin edellisissä vaaleissa (yhteensä 30). Muiden puolueiden ehdokasmäärät jäivät jonkin verran aiempaa pienemmiksi ja eniten ehdokkaita menetti SDP (-9 ehdokasta verrattuna 2017, yhteensä 15)

Kun suhteutetaan puolueiden ehdokkaiden lukumäärä kaikkien ehdokkaiden lukumäärään, on kokoomuksen kasvu suorastaan huikea!

”Ehdokkaita ei ollut kovin vaikea saada, sen huomaa jo siitäkin, että saimme ehdokkaita reilusti enemmän kuin viimeksi! Ehdokkaissamme on sekä kokemuksen antamaa viisautta että nuorempien tuomaa energiaa!” toteaa ehdokashankintaa vetänyt kokoomuksen vaalipäällikkö Pekka Seppä.

Pieksämäen Kokoomuksen puheenjohtaja Mira Ilmoniemi haluaa kiittää vaalipäällikköä, ja koko tiimiä huikeasta ehdokasmäärästä. Ja tietysti ehdokkaita, jotka asettuivat ehdolle meidän listalle: ”Olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä koko porukasta!”

Aiemmin julkaistujen ehdokkaiden joukko täydentyi vaalien siirrosta johtuneen jatkoajan puitteissa vielä kahdella ehdokkaalla kun sekä Saara Sirkka että Otto Utriainen liittyivät ehdokkaidemme monipuoliseen joukkoon.

Mira Ilmoniemi Pieksämäen Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Pieksämäen Kokoomus ry:n sääntömääräinen vuosikokoius järjestettiin kokoontumisrajoitusten johdosta etäyhteyksin sunnuntaina 11.4.2021.

Kokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mira Ilmoniemi, aiemman puheenjohtajan Pekka Valtarin jatkaessa varapuheenjohtajana. Yhdistyksen rahastonhoitajana jatkaa Pekka Seppä ja sihteerinä Heikki Skyttä.

Hallitukseen valittiin Heidi Grommi-Hukkanen, Pauli Hellberg, Ari Hänninen, Anna-Maria Kovanen, Tero Tujunen ja Taru Turunen.

Toiminnantarkastajiksi nimettiin Mari Blommendahl ja Timo Taavitsainen, varahenkilöinään Sakari Saarela ja Päivi Harlin-Saarela.

Vuosikokouskutsu su 11.4.2021 klo 17.00

Pieksämäen Kokoomus ry:n vuosikokous 11.4.2021 klo 17 etäyhteyksin. Kokous järjestetään Microsoft Teams -sovelluksen avulla. Voit ladata sovelluksen mobiililaitteeseen, tietokoneeseen tai käyttää Teamsia sovellusta lataamatta nettiselaimen kautta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. valitaan puheenjohtaja ja hallitus, vahvistetaan tilinpäätös, toimintakertomus sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Jäseniä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon, ohjeet osallistumisesta p. 0400-479130 tai sähköpostitse tiedotus@pieksamaenkokoomus.fi

Pieksämäen Kokoomuksella vahva lista kesäkuun kuntavaaleihin!

Pieksämäen Kokoomus on jättänyt ehdokaslistansa keskusvaalilautakunnalle tänään 9.3.2021. Listalla on tällä hetkellä huikeat 31 loistavaa ehdokasta ja kyseessä onkin laajin kokoomuslainen ehdokasjoukko Pieksämäen kaupungissa tällä vuosituhannella. Edellisiin kevään 2017 kuntavaaleihin lähdimme 19 ehdokkaan voimin.

Kokoomuksen listalta Pieksämäen kaupunginvaltuustoon ovat ehdolla Yaqut Amini, Mika Auvinen, Heidi Grommi-Hukkanen, Matti Heimovaara, Saku Santeri Heinonen, Pauli Hellberg, Anne Hämäläinen, Raimo Hämäläinen, Ari Hänninen, Sari Jetsonen, Karin Karjalainen, Ville Kiiveri, Aki Kontro, Ville Koskelo, Anna-Maria Kovanen, Riikkaliina Laulainen, Lauha Parkkinen, Petteri Pulkkinen, Outi Rissanen, Pekka Seppä, Artem Shilov, Heikki Skyttä, Juha-Pekka Sopanen, Timo Taavitsainen, Pentti Tanskanen, Markku Tertsunen, Tero Tujunen, Taru Turunen, Pekka Valtari, Jaana Väisänen ja Lassi Väisänen.

Kuntavaalien siirtämisestä johtuen ehdokasasettelua on mahdollista vielä täydentää aina toukokuun alkuun saakka, joten lisäykset ovat edelleen mahdollisia – pysykää kuulolla!

Pieksämäen Kokoomuksen vaaliohjelma julkaistu

Pieksämäen Kokoomuksen kuntapoliittinen ohjelma on päivitetty seuraavaa valtuustokautta 2021-2025 varten. Löydät ohjelman tältä sivustolta, osoitteesta www.pieksamaenkokoomus.fi/kuntapoliittinen-ohjelma/

Ohjelma noudattelee pääpiirteissään aiempia linjauksia, joten kokoomuslainen työ paremman Pieksämäen puolesta jatkuu hyväksi havaitulla polulla.