Nettisivut uudistettiin!

Pieksämäen Seudun Kokoomus ry:n ylläpitämä www.pieksamaenkokoomus.fi -nettisivusto on uudistettu helmikuussa 2010 ja samalla myös Pieksämäen Kokoomusnaiset ry on tullut mukaan sivustolle. Sivustolta löytyy kaikille Pieksämäen seudun kokoomuslaisille yhteistä asiaa, mutta myös kummankin kokoomusyhdistyksen yhteystiedot ja ajankohtaiset tiedotteet.

Sivustouudistuksen myötä Pieksämäen kokoomusyhdistyksille avattiin myös yhteinen fanisivu Facebookiin sekä oma Twitter-profiili tiedotuksen apuvälineeksi – linkit näihin löydät jokaisen sivumme alapalkista. Sivustolle lisättiin vuorovaikutteisuutta mahdollistamalla valikoitujen aiheiden kommentointi ja avaamalla kokonaan uusi ”Viestivihko” -niminen osio. Viestivihkon tarkoituksena on toimia kaupunkilaisten viestikanavana kokoomusyhdistysten ja kokoomuslaisten luottamushenkilöiden suuntaan ja se jatkaa Kahvila Korvassa ja kokoomustilaisuuksissa mukana kulkeneen paperisen viestivihkon perinteitä sähköisessä maailmassa.

Vuorovaikutuksen lisääminen on ollut ykköstavoitteemme nettinäkyvyyttä uudistettaessa ja keskustelu onkin tehty sivustolla mahdollisimman helpoksi. Kommentointi on mahdollista myös omilla Facebook-tunnuksilla ja liitettyäsi sivustomme Facebook-tiliisi, pääset kommentoimaan automaattisesti omilla tunnuksillasi jos olet kirjautunut Facebookiin. Myös Kokoomuksen sivuilla julkaistun sisällön jakaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Klikkaamalla ”share” -linkkiä sivun tai viestin lopussa saat linkin jaettua omalle Facebook-seinällesi ja sitä kautta kavereillesi.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan Pieksämäen kokoomusväen kanssa!