2019 eduskuntavaalien toimittaminen Pieksämäellä

Eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina 14.4.2019 ja ennakkoäänestyksen ajankohdat ovat kotimaassa 3.-9.4.2019 ja ulkomailla 3.-6.4.2019.

Pieksämäellä äänestysalueet ja vaalipäivän äänestyspaikat ovat seuraavat:

  • Äänestysalue 001 Keskusta A; Poleenin kirjasto, Savontie 13
  • Äänestysalue 002 Keskusta B; Urheilutalo, Opintie 4
  • Äänestysalue 003 Kontiopuisto; Kontiopuiston koulu, Kuusitie 46
  • Äänestysalue 004 Läntinen; Naarajärven virastotalo Kanttila, Vilhulantie 5
  • Äänestysalue 005 Jäppilä; Jäppilä-talo, Jäppilän kirkkotie 14
  • Äänestysalue 006 Virtasalmi; Virtasalmen kirjasto, Virastotie 3

Äänestyspaikat ovat vaalipäivänä avoinna klo 9-20. Ne henkilöt, joita ei ole väestötietojärjestelmässä merkitty minkään kiinteistön kohdalle, kuuluvat äänestysalue 001 Keskustaan.

Yleiset ennakkoäänestyspaikat ovat Poleenin kirjasto (Savontie 13, Pieksämäki), Kanttilan virastotalo (Vilhulantie 5, Naarajärvi), Jäppilä-talo (Jäppilän Kirkkotie 14, Jäppilä) ja Virtasalmen kirjasto (Virastotie 3, Virtasalmi). Lisäksi käytössä on liikkuva ennakkoäänestypaikka kirjastoautossa. Ennakkoäänestyspaikkojen aukioloajat ja äänestysbussin aikataulut löytyvät Pieksämäen kaupungin sivuilta www.pieksamaki.fi.

Kokoomuksen edustus Pieksämäen vaalilautakunnissa ja -toimikunnissa

Kokoomuken puolesta vaalilautaukuntiin on nimetty seuraavat edustajat vaalipäivän vaalilautakuntiin: Esko Karjalainen (varajäsen, äänestysalue 1), Petra Korhonen (jäsen, äänestysalue 6), Riikkaliina Laulainen (jäsen, äänestysalue 1), Pekka Seppä (puheenjohtaja, äänestysalue 3), Heikki Skyttä (varajäsen, äänestysalue 4), Taru Turunen (jäsen, äänestysalue 2), Pekka Valtari (varajäsen, äänestysalue 6). Lisäksi koti- ja laitosäänestyksiä hoitavan vaalitoimikunta 1:n puheenjohtajana toimii Ari Hänninen ja varajäsenenä Pekka Valtari.